Zoals de titel al aangeeft… ClubDDD FM stopt met de radio uitzendingen en online activiteiten per 1 april 2017. We hebben dit na lang nadenken en goed beraad besloten op grond van teruglopende luisteraantallen, en deels ook wegens privé omstandigheden.  En nee…. dit is GEEN 1 april grap!

Vanaf juni 2013 hebben wij met heel veel plezier uitzendingen verzorgd samen met een groep programma makers. De streams van ClubDDD FM zullen per 1 april a.s. uitgezet worden, evenals de kabelfrequentie 105.9FM in het uitzendgebied van kabel exploitant REKAM uit Gouda.

We blijven zolang het nog kan en we het leuk vinden voorlopig nog wel de optie behouden om feesten en partijen te verzorgen middels de “ClubDDD FM Discoshow On Tour”….

Ed Schuurman zal op donderdag 30 maart 2017 om 20.00u ook wegens deze beslissing zijn allerlaatste LIVE “DDD Show” maken, en stopt daarna, na meer dan bijna 30 jaar, met radio maken voor zover nu bekend. Het zou leuk zijn als iedereen op deze avond nog even afstemt op de livestreams van ClubDDD FM!

Via deze weg willen wij alle luisteraars en betrokken partijen die altijd belangeloos klaar hebben gestaan heel erg bedanken, en wensen iedereen alle goeds voor de toekomst. Ook gaat heel veel dank uit naar alle programmamakers die wekelijks hun programma aanleverden, of zelfs live hun uitzendingen verzorgden. Ook voor deze personen alle goeds en heel veel succes met het maken van mooie radio programma’s wellicht elders!

Met vriendelijke en vooral muzikale groet,

Ed Schuurman en Arjan Uitman

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor het luisteren naar CLUB DDD FM! en de DDD – Shows.Zoals bekend zal op 30 maart de laatste live-editie van de show worden gedaan.De DDD – Show is bijna 20 jaar geleden begonnen bij een lokale omroep in Zuid-Holland,en is uitgegroeid tot een volwaardig disco en soulprogramma die later op een groot aantal andere radiostations te horen was.Met als hoogtepunt in 2016 zelfs op 3FM!De toekomst van het programma is ongewis maar via deze weg gaat ook mijn dank uit naar alle andere radiostations,die de DDD-Show hebben uitgezonden.Ook gaat mijn dank uit naar alle luisteraars die hebben meegedaan aan alle prijsvragen bij CLUB DDD FM! Ik wens iedereen het beste en veel dank voor alle support die de DDD – Show heeft mogen ontvangen.Wie weet is de DDD – Show nog wel eens in de toekomst ergens te horen…

Een kijkje in de officiële CLUB DDD FM! -Discobollen-studio!! 

Volg ClubDDD FM!
Inloggen